mandag 22. juli 2013

2 Hjemmelaget eggesalat

I går disket min kjære mann opp med hjemmelaget eggesalat til frokost, og kvelds. Det var fantastisk godt, på den siste feriedagen vår. Han har også vært så snill å skrive ned oppskriften slik at jeg kan gi den til dere her. Den anbefales virkelig!

2 eggeplommer
2 spiseskjeer vann
2 teskjeer hvitvinseddik
2 teskjeer dijonsennep
1 teskje røkt maldonsalt
Rør sammen...

Miks inn ca 2,5 dl med nøytral olje. Vips, du har hjemmelaget majo!
Nå kan du smaksette med det krydderet du vil, jeg går for nykvernet pepper, hvitløk eller rød chilli.
(http://ordentligmat.no/2009/11/hjemmelaget-majones-pa-to-minutter/)


Hardkok 4-5 egg. Del disse på tvert og på langs i eggedeleren.
Bland med 3-4 gode spiseskjeer av majonesen du har laget. Vend inn 1-2 spiseskjeer med sukker! La den stå å "sette" seg i kjøleskapet noen timer!

Velbekomme. 
PS: Perfekt på rugbrød!




2 kommentarer:

  1. Denne skal jeg prøve! Ser veldig deilig ut og jeg elsker eggesalat.

    Lykke til i konkurransen min og god helg!

    Klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det :) God helg til deg også (det som er igjen av helgen). Håper du likte eggesalaten :)

      Slett