2 eggeplommer
2 spiseskjeer vann
2 teskjeer hvitvinseddik
2 teskjeer dijonsennep
1 teskje røkt maldonsalt
Rør sammen...
Miks inn ca 2,5 dl med nøytral olje. Vips, du har hjemmelaget majo!
Nå kan du smaksette med det krydderet du vil, jeg går for nykvernet pepper, hvitløk eller rød chilli.
(http://ordentligmat.no/2009/11/hjemmelaget-majones-pa-to-minutter/)
Hardkok 4-5 egg. Del disse på tvert og på langs i eggedeleren.
Bland med 3-4 gode spiseskjeer av majonesen du har laget. Vend inn 1-2 spiseskjeer med sukker! La den stå å "sette" seg i kjøleskapet noen timer!
Velbekomme.
PS: Perfekt på rugbrød!
Denne skal jeg prøve! Ser veldig deilig ut og jeg elsker eggesalat.
SvarSlettLykke til i konkurransen min og god helg!
Klem
Takk for det :) God helg til deg også (det som er igjen av helgen). Håper du likte eggesalaten :)
Slett