torsdag 30. juli 2015

0 Festesnorer

Når de små skal ha med seg smokker eller kosekluter/bamser i bilsetet eller i vogna, kan det by på noen utfordringer. Vi har selv opplevd at favorittkosekluten til jenta vår forsvant fra vogna. Vips ble den kastet ut av vogna og ble mor oppdaget ikke at den ble kastet ned på gulvet. Dermed var den sporløst borte. Heldigvis endte det godt den gangen da vi fikk kjøpt en ny, men vi har lært at det hadde vært topp å hatt en snor som festet kosekluten til vogna slik at den ikke kunne bli borte. 

Som så mange andre har vi kjørt noen mil i bil på diverse ferier, og da er det en ting som er typisk hver gang. Mor sitter plassert i baksetet sammen med de små, for å underholde og mate underveis. Men de små klarer ALLTID å kaste ned smokker, leker, flasker og kosekluter på den siden av bilsetet mor ikke rekker tak i. Dermed må det stoppes for å få hentet tak i det de har "mistet" ned. Løsningen hos oss var festesnorer. Jeg brukte samme teknikk som på smokkesnorene, bortsett fra at det er klips i begge ender. Nå kan tingene som "detter" ned, fiskes opp igjen, og mor er fornøyd. Bildet over viser de to siste jeg har laget til våre to håpefulle. Disse ble litt for lange, så jeg lager nye nå som er max 22 cm, som er anbefalt lengde i forhold til sikkerhet. 

Hvis dette er noe du kunne trenge eller vet om noen som trenger, så er det bare å ta kontakt enten i kommentarfeltet her, eller på facebook :) Under vises noen bilder av de motivene jeg har tilgjengelig nå. Håper på å høre fra dere :) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar