søndag 5. oktober 2014

2 Nå skal det bli orden på hverdagene

Hverdagen hjemme hos oss kan være litt kaotisk, og verre skal det bli når guttene blir større. Til nå har jeg forsøkt å lage ukeplaner eller månedsplaner og hengt opp på kjøleskapet, men de har ikke vært store nok. Det har ofte endt opp med at jeg har forsøkt å ha alt i hodet på en gang. Det er ikke så lett, og da er det heller ikke så lett for mannen å få oversikt over hva som skal skje.

Så nå i september var det salg på ukeplan.no. Da bestemte vi oss for å gå til innkjøp av en stor ukeplan. Jeg har hele tiden trodd at disse ukeplanene som de selger på ukeplan.no er standard størrelse og passer til en familie på 4, men det er ikke tilfellet. Det er fullt mulig å tilpasse til din egen familie slik at alle kan få hver sin kolonne. I tillegg kan man tilpasse ønsket farge og tekst, eller du kan få med bilde på.

Vi valgte å ha hver vår kolonne og en kolonne for middag. Øverst har vi skrevet en tekst som vi likte godt. Det står: "Det er typisk for mamma å gifte seg med pappa".

Nå gjelder det bare å finne plass til denne store tavla. Vi gleder oss til å ta den i bruk, og er sikre på at den kommer til å gjøre ting mye lettere for oss. Nytt bilde kommer når ukeplanen har kommet opp på veggen :)







2 kommentarer:

  1. Så grei den så ut! Her er barna så små enda, men kan tenke det blir nok å holde styr på etterhvert ja :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Gleder meg til å ta den i bruk :) Barna er nok litt små her også enda, så den kommer nok enda mer til nytte om noen år, når alle 4 skal på skole, SFO og aktiviteter ;) Ha en fin mandag :)

      Slett