torsdag 4. august 2011

1 Forberedelser til barnehagestart

Eldstejenta vår nærmer seg 3år, og skal starte i stor og ny barnehage på mandag. Det fører til en del endringer for oss alle sammen. Den største endringen (utenom at dette er en større barnehage med flere barn) er vel egentlig at vi må smøre matpakke hver dag. Tidigere har vi vært litt bortskjemte med at hun har fått alle dagens måltider i barnehagen, mens hun nå må ha med seg to måltider. Så nå har jeg begynt å sjekke ut ulike matbokser. Tupperware har en som ser bra ut med en romdeler. Lilleprinsen.no selger en som hvor du kan ha kjøleelementer i. Et annet alternativ er Sprelle.no som selger en matboks med mange muligheter. Det finnes altså et hav av muligheter. Vi får se hvilket alternativ det blir, skal ikke se bort i fra at det blir en helt vanlig firkantet boks med et lokk, og motiv med en kjent figur på toppen.

1 kommentar:

  1. Er du som meg og ønsker en med flere rom og morsomt tilbehør så kan du finne mye fint på casabento.com eller ebay.co.uk (husk å spesifiser i søket at du bor i norge, eller så kan det hende du finner varer som ikke shippes hit, men mange vil dog sende om du bare spør).
    Tenkte jeg skulle bare tipse deg om det siden der er det mye utvalgt.

    Tulla vår har en matboks fra søstrene grene (har lagt ut bilde på bloggen), men mye fint stæsj fra ebay. Skal faktisk kjøpe en lunsh-bag idag siden boksen blir litt snau for frokost og lunsj.

    Også må jeg jo så klart si masse lykke til i ny barnehage til snuppa di. Det blir nok kjempe bra :))

    SvarSlett