onsdag 5. oktober 2011

6 Første par ferdig

Da er første par leggvarmere ferdig. De ble laget til minstejenta, siden jeg ikke lager bukse til henne. De ble laget etter fri fantasi, med tips fra oppskriften til buksa. Det som var fint med disse var at det gikk fort å lage disse, så jeg har begynt på et par til :)


6 kommentarer:

  1. ÅÅh, de så riktig deilige ut :)
    Når jeg er ferdig med genseren som jeg måtte begynne på, og buksene jeg måtte legge til side skal jeg lage en kjole/tunika og med den noen matchende leggvarmere. Hadde ikke tenkt på det, at barna også kunne ha godt av leggvarmere, før du skrev om det hin dagen. Men må ikke glemme oss voksne også, merker det for å legge seg selv til side med disse søte små vi har. Har du noen tanker om hva du ønsker deg om du skulle strikket til deg selv? :)

    SvarSlett
  2. De ble veldig deilig, MEN de er jo alt for vide. Så jenta vår må nok ha på seg bukse under. Jeg prøvde med bare strømpebukse i går, og da krøp hun ut av dem, de ble liggende igjen på gulvet :)

    Ja det er litt lett å glemme seg selv oppi alt dette. Men jeg syns det er litt morsommere å strikke til ungene, fordi det er så mye lettere, blir så mye fortere ferdig ;) I går dumpet "Alt for damene" ned i posten igjen, og der er det er oppskrift på en fin lue, så det er nok det jeg kan tenke meg å lage til meg selv :) Har du noen planer om å strikke til deg selv?

    Lykke til med alle prosjektene ;)

    SvarSlett
  3. Nå kom jeg over en annen oppskrift som jeg likte veldig godt. Dette var en veldig fin genser. Men ser ut som mye jobb :P http://tjorven.no/id/565.0

    SvarSlett
  4. ÅÅh, det er ergerlig. Men på bonussiden så har hun de nok i noen år. Blir vel kanskje litt korte etterhvert, men varmer jo. Eller så går det an å strikke på nytt når det uansett er så smått.

    Enig at det er mye mer gøy å strikke til de små. Går fortere unna :) Til meg selv så er jeg nesten nødt til å få laga lue, skjerf og vanter. Har ikke noe ordentlig vintertøy i det hele tatt. Men i vinter så håper jeg at et blir mange fine turer ut med jentungen og neimen om jeg skal la det ødelegges av dårlig bekledning :) Gleder meg til å se lua du kommer til å strikke, du legger vel ut bilde håper jeg?

    Og takk, jeg tror jeg trenger det... kjenner at det begynner å bli maaaange prosjekter nå :-S

    SvarSlett
  5. Så ikke kommentaren din om genseren før nå. Den var skikkelig fin! Så ordentlig god ut også.
    Men jeg tror ikke den er så vanskelig å lage, og fordi den er i så tykt garn tror jeg det går ganske fort også, mtp størrelse. I say go for it!

    SvarSlett
  6. Hehe, nå har jeg begynt på et nytt par leggvarmere, men de ble like store. Mulig det blir en gave til noen andre:)

    Ja det kommer helt klart et bilde så fort jeg har fått strikket lua, og genseren også, hvis jeg orker å begynne da ;) Nå begynner køen av ting jeg vil ha gjort å bli ganske lang. Tenkte nemlig at jeg skulle lage noen julegaver også ;) Hvordan går det med genseren?

    SvarSlett